Η Ιδέα

Ο παραγωγός:

   To GreekDragonFruit είναι η δημιουργία και το μεράκι του παραγωγού Τσουκαλά Ιωακείμ. Ξεκίνησε το 2010 με έρευνα και μελέτη για τα υποτροπικά φυτά και την δυναμική τους στα Ελληνικά δεδομένα. 

    To 2013 κατέληξε στo Pitaya που παράγει το dragon fruit, στα επόμενα χρόνια ασχολήθηκε επισταμένα με τις καλλιεργητικές του απαιτήσεις, ενώ ταυτόχρονα αποκτούσε πολύτιμη γνώση και εμπειρία από τα πειράματα του. Τελευταία έχει καταφέρει, να οργανώσει και να διαχειρίζεται την πρώτη  Βιολογική καλλιέργεια Dragon Fruit, στις Κυκλάδες!

Στις όμορφες Κυκλάδες

Το ομορφότερο φρούτο στον κόσμο.

Στόχος

    Ως τώρα έχει στεφθεί με επιτυχία η πρώτη εναλλακτική καλλιέργεια Dragon Fruit στις Κυκλάδες. Η οποία ως προς την επερχόμενη κλιματική αλλαγή και τα προβλήματα που επιφέρει, υπερτερεί από τις συμβατικές καλλιέργειες.

    Βραχυπρόθεσμα, στοχεύοντας στην ενημέρωση των δυνατοτήτων αυτής της καλλιέργειας, επιδιώκουμε αρχικά δημιουργία σχέσεων συνεργασίας στον πρωτογενή τομέα.

    Μακροπρόθεσμα, ο στόχος είναι η συνεργασία στον δευτερογενή τομέα, με σκοπό τη δημιουργία μιας δυναμικής παρουσίας του GreekDragonFruit, με έδρα στις Κυκλάδες.

Μια εξαιρετική επιλογή

για ανθρώπους με όραμα και μεράκι

Λιγότερο Νερό

+ αντοχή στην αλατότητα

Φυτό Μεγάλης Φωτοπεριόδου

*ιδανικό για τις Κυκλάδες ☀️

Μηδαμινές ασθένειες

*λόγο των τοπικών κλιματικών συνθηκών

Διεθνής Αναγνώριση

   Η αποδοχή και η ζήτηση μεγαλώνει.

Δημιουργούνται συνεχεία καινούρια προϊόντα.

Η συνεχής αναγνώριση που αποκτά,

δρα θετικά στην μελλοντική του δυναμική. 

Σας αρέσει το Dragon Fruit?

Το Dragon Fruit μπορεί να δώσει προσθετική αξία στα προϊόντα σας.
Επικοινωνήστε μαζί μας για να αναλύσουμε μαζί πως μπορείτε να το αξιοποιήσετε.